Uber nyheder

Uber | Nyheder og seneste nyt fra Berlingske

Uber | Nyheder og seneste nyt fra Berlingske – Berlingske.dk

Uber · Pension og sygesikring kan være på vej til Uber-chauffører i USA · En irer ankom med to kufferter og afslørede Ubers lobbymetoder: »Vi solgte folk en løgn«.

Danmark Seneste nyheder – Uber

Uber Newsroom

18. nov. 2016 — En afgørelse mod en enkelt chauffør · Uber vil dele skatteoplysninger med de danske skattemyndigheder · UberPITCH: Uber på udkig efter Danmarks …

Uber – DR

Uber Newsroom

Det hele startede med en simpel idé – tryk på en knap, få en tur. Klik videre for at få flere oplysninger om Ubers historie, og hvordan vi blev til.

Uber Technologies Inc. – Aktier

Uber | DR

Indland10. jul 2020. Uber betaler bøde på 25 millioner · Uber-chauffører under lup: Skattestyrelsen tjekker 4.500 borgeres årsopgørelser. Penge11. apr 2019.

 ­

Over 100 Uber-chauffører er politianmeldt for socialt bedrageri

Aktier

Nyheder om Uber Technologies Inc. 2. august 2022 Nyheder. Uber fordobler omsætningen – aktien brager op … Uber venter første driftsoverskud nogensinde …

Aktier – Kurser, grafer og nøgletal

Uber lukker tjeneste i Sverige – TV 2

Over 100 Uber-chauffører er politianmeldt for socialt bedrageri – TV 2

23. sep. 2021 — Tidligere Uber-chauffører i Danmark har angiveligt modtaget sociale ydelser, mens de arbejdede for tjenesten.

Tidligere Uber-chauffører i Danmark har angiveligt modtaget sociale ydelser, mens de arbejdede for tjenesten.

Uber er en transportvirksomhed – TV 2 – TV2 Nyhederne

Uber er en transportvirksomhed – TV 2

2. jul. 2022 — EU-Domstolen har nu erklæret Uber til at være en transportvirksomhed og ikke en digitalvirksomhed, som Uber ønskede. Det betyder, at Uber nu …

EU-Domstolen har nu erklæret Uber til at være en transportvirksomhed og ikke en digitalvirksomhed, som Uber ønskede. Det betyder, at Uber nu skal overholde de reguleringer, der kobles til transportvirksomheder.

UBER-chef: Vi arbejder helt legalt – TV 2

Uber BV indvilger i at betale bøde på 25 millioner kroner | Nyheder | Københavns Politi

10. jul. 2020 — Der bliver nu sat punktum i sagen mod Uber i Danmark, efter det hollandske selskab Uber BV har indvilget i at betale en betragtelig bøde for …

Der bliver nu sat punktum i sagen mod Uber i Danmark, efter det hollandske selskab Uber BV har indvilget i at betale en betragtelig bøde for overtrædelse af taxilovgivningen.

Keywords: uber nyheder