Simon kjær instagram

Simon Kjær (@simonkjaer.official) • Instagram photos and …

841k Followers, 61 Following, 95 Posts – See Instagram photos and videos from Simon Kjær (@simonkjaer.official)

SIMON KJÆR (@simon24kjaer) • Instagram photos and videos

6419 Followers, 181 Following, 583 Posts – See Instagram photos and videos from SIMON KJÆR (@simon24kjaer)

Simon Kjær (@simonkjaer) • Instagram photos and videos

1210 Followers, 1158 Following, 175 Posts – See Instagram photos and videos from Simon Kjær (@simonkjaer)

Simon Kjær (@simonkjaer95) • Instagram photos and videos

Simon Kjær. Bor i Aarhus Fra Grenaa ‍♀️ Kæreste med @julieschmidtor Far til Ellinor Aarhus Maskinmesterskole. 52 posts. 182 followers.

Simon Kjær on Instagram: “Den mest fantastiske opbakning …

Simon Kjær på Instagram: “Den mest fantastiske opbakning, jeg nogensinde har oplevet ! En dag, jeg aldrig vil glemme. Tusind tak for støtten, Danmark🙏❤️🇩🇰The most amazing support ever. I will never forget it. Thank you🙏❤️”

201k Likes, 1826 Comments – Simon Kjær (@simonkjaer.official) on Instagram: “Den mest fantastiske opbakning, jeg nogensinde har oplevet ! En dag, jeg aldrig …

201K Likes, 1,818 Comments – Simon Kjær (@simonkjaer.official) on Instagram: “Den mest fantastiske opbakning, jeg nogensinde har oplevet ! En dag, jeg aldrig vil glemme. Tusind tak for støtten, Danmark🙏❤️🇩🇰The most amazing support ever. I will never forget it. Thank you🙏❤️”

Simon Kjær on Instagram: “Det har været meget specielle …

Simon Kjær på Instagram: “Det har været meget specielle dage, hvor fodbold ikke har været det vigtigste.Et chok der vil sidde i mig – og i os allesammen – for altid !Det eneste der er vigtigt og betyder noget er, at Christian er okay !!🙏Jeg er stolt af, hvordan vi agerede som hold, og hvordan vi har stået sammen i denne svære periode.Jeg er rørt over og dybt taknemmelig for støtten.Vi går på banen mod Belgien med Christian i vores hjerter og tanker. Det giver os en ro, som tillader os at fokusere på fodbold.Vi spiller for Christian, og vi spiller som altid for hele Danmark. Det er den største motivation, vi kan få.Som altid: Vi gør vores bedste !#ForDanmark🇩🇰”

195k Likes, 3857 Comments – Simon Kjær (@simonkjaer.official) on Instagram: “Det har været meget specielle dage, hvor fodbold ikke har været det vigtigste.

196K Likes, 3,856 Comments – Simon Kjær (@simonkjaer.official) on Instagram: “Det har været meget specielle dage, hvor fodbold ikke har været det vigtigste.Et chok der vil sidde i mig – og i os allesammen – for altid !Det eneste der er vigtigt og betyder noget er, at Christian er okay !!🙏Jeg er stolt af, hvordan vi agerede som hold, og hvordan vi har stået sammen i denne svære periode.Jeg er rørt over og dybt taknemmelig for støtten.Vi går på banen mod Belgien med Christian i vores hjerter og tanker. Det giver os en ro, som tillader os at fokusere på fodbold.Vi spiller for Christian, og vi spiller som altid for hele Danmark. Det er den største motivation, vi kan få.Som altid: Vi gør vores bedste !#ForDanmark🇩🇰”

Simon Kjær GIFs (@simonkjaergifs) • Instagram photos and …

4559 Followers, 287 Following, 530 Posts – See Instagram photos and videos from Simon Kjær GIFs (@simonkjaergifs)

Simon Kjær 2️⃣4️⃣ (@simonkjaerfans) • Instagram …

1972 Followers, 69 Following, 839 Posts – See Instagram photos and videos from Simon Kjær 2️⃣4️⃣ (@simonkjaerfans)

Simon Kjær on Instagram: “On our way to Wembley …

Simon Kjær på Instagram: “On our way to Wembley #uefaeuro2020 // Så er vi på vej til Wembley #fordanmark🇩🇰! 1000 tak for fantastisk opbakning👏🙏🇩🇰”

119k Likes, 1627 Comments – Simon Kjær (@simonkjaer.official) on Instagram: “On our way to Wembley #uefaeuro2020 // Så er vi på vej til Wembley …

120K Likes, 1,627 Comments – Simon Kjær (@simonkjaer.official) on Instagram: “On our way to Wembley #uefaeuro2020 // Så er vi på vej til Wembley #fordanmark🇩🇰! 1000 tak for fantastisk opbakning👏🙏🇩🇰”

Keywords: simon kjær instagram