Morten münster instagram

MORTEN MÜNSTER (@mortenmynster) • Instagram photos …

229k Followers, 773 Following, 2123 Posts – See Instagram photos and videos from MORTEN MÜNSTER (@mortenmynster)

MORTEN MÜNSTER (@mortenmynster) • Instagram photos …

229k Followers, 775 Following, 2122 Posts – See Instagram photos and videos …

MORTEN MÜNSTER on Instagram: “Jeg er fuldstændig tom …

MORTEN MÜNSTER på Instagram: “Jeg er fuldstændig tom for ord. Det er så uvirkeligt. Albert var en god og unik mand, som betød utrolig meget for mig. Jeg har mistet en rigtig god ven. Mine tanker går til venner og familie. Jeg er så ked af det :(“

47.2k Likes, 1906 Comments – MORTEN MÜNSTER (@mortenmynster) on Instagram: “Jeg er fuldstændig tom for ord. Det er så uvirkeligt.

47K Likes, 1,906 Comments – MORTEN MÜNSTER (@mortenmynster) on Instagram: “Jeg er fuldstændig tom for ord. Det er så uvirkeligt. Albert var en god og unik mand, som betød utrolig meget for mig. Jeg har mistet en rigtig god ven. Mine tanker går til venner og familie. Jeg er så ked af det :(“

MORTEN MÜNSTER on Instagram: “Da jeg sprang ud som …

MORTEN MÜNSTER på Instagram: “Da jeg sprang ud som homoseksuel på YouTube for 2 måneder siden, var formålet at stå ved hvem jeg er, og inspirere andre unge, som står i samme situation som jeg gjorde. At give dem den forældre samtale som nogle forældre glemmer at give. At det er okay. Nu er jeg nomineret til en Zulu Award, på trods af min spring ud video, sammen med mine 2 dejlige kollegaer. Det er jeg super stolt af. Hvis du vil stemme på os (the homo gang 😂) som årets webstjerner, vil det være lækkert! – link i bio ❤️”

7942 Likes, 51 Comments – MORTEN MÜNSTER (@mortenmynster) on Instagram: “Da jeg sprang ud som homoseksuel på YouTube for 2 måneder siden, var formålet at …

7,942 Likes, 51 Comments – MORTEN MÜNSTER (@mortenmynster) on Instagram: “Da jeg sprang ud som homoseksuel på YouTube for 2 måneder siden, var formålet at stå ved hvem jeg er, og inspirere andre unge, som står i samme situation som jeg gjorde. At give dem den forældre samtale som nogle forældre glemmer at give. At det er okay. Nu er jeg nomineret til en Zulu Award, på trods af min spring ud video, sammen med mine 2 dejlige kollegaer. Det er jeg super stolt af. Hvis du vil stemme på os (the homo gang 😂) som årets webstjerner, vil det være lækkert! – link i bio ❤️”

MORTEN MÜNSTER on Instagram: “Min næse ser stor ud her”

MORTEN MÜNSTER on Instagram: “Min næse ser stor ud her”

10.1k Likes, 84 Comments – MORTEN MÜNSTER (@mortenmynster) on Instagram: “Min næse ser stor ud her”

10K Likes, 84 Comments – MORTEN MÜNSTER (@mortenmynster) on Instagram: “Min næse ser stor ud her”

MORTEN MÜNSTER on Instagram: “Tiden går hurtigt..”

MORTEN MÜNSTER på Instagram: “Tiden går hurtigt..”

6890 Likes, 176 Comments – MORTEN MÜNSTER (@mortenmynster) on Instagram: “Tiden går hurtigt..”

6,888 Likes, 176 Comments – MORTEN MÜNSTER (@mortenmynster) on Instagram: “Tiden går hurtigt..”

MORTEN MÜNSTER (@mortenmynster) • Снимки и …

MORTEN MÜNSTER (@mortenmynster) • Снимки и видеоклипове в Instagram

(Inviteret af Netflix) tak for en god aften! Glæd jer til Dopha’s nye musikvideo …

229 хил. последователи, 774 последвани, 2123 публикации – Вижте снимки и видеоклипове в Instagram от MORTEN MÜNSTER (@mortenmynster)

Mød @nicolajjuhl ❤️ Fyren der gav mig modet til at være …

MORTEN MÜNSTER på Instagram: “Mød @nicolajjuhl ❤️ Fyren der gav mig modet til at være mig selv. (Billede: RealityPortalen)”

9747 Likes, 59 Comments – MORTEN MÜNSTER (@mortenmynster) on Instagram: “Mød @nicolajjuhl ❤️ Fyren der gav mig modet til at være mig selv.

9,747 Likes, 59 Comments – MORTEN MÜNSTER (@mortenmynster) on Instagram: “Mød @nicolajjuhl ❤️ Fyren der gav mig modet til at være mig selv. (Billede: RealityPortalen)”

MORTEN MÜNSTER on Instagram: “Esther blev glad for de 5 …

MORTEN MÜNSTER on Instagram: “Esther blev glad for de 5 kg slik, hun fik af mig. Tak for billedet @esther_bach ! ❤️”

7410 Likes, 31 Comments – MORTEN MÜNSTER (@mortenmynster) on Instagram: “Esther blev glad for de 5 kg slik, hun fik af mig. Tak for billedet @esther_bach !

7,406 Likes, 31 Comments – MORTEN MÜNSTER (@mortenmynster) on Instagram: “Esther blev glad for de 5 kg slik, hun fik af mig. Tak for billedet @esther_bach ! ❤️”

MORTEN MÜNSTER on Instagram: “Det har været en smuk …

MORTEN MÜNSTER on Instagram: “Det har været en smuk dag, som jeg sent vil glemme. Tak for alle jeres søde kommentarer, beskeder og store støtte. Synes dog det er vildt og underligt, at min seksualitet skulle ende på forsiden af både Se&Hør, BT og EkstraBladet. Hvorfor er det mon stadig så interessant, at nogle er gay? 🤔❤️ Nu har vi hørt og snakket nok om min seksualitet. Tak igen alle I dejlige mennesker. Ses derude ❤️”

14.5k Likes, 239 Comments – MORTEN MÜNSTER (@mortenmynster) on Instagram: “Det har været en smuk dag, som jeg sent vil glemme.

14K Likes, 239 Comments – MORTEN MÜNSTER (@mortenmynster) on Instagram: “Det har været en smuk dag, som jeg sent vil glemme. Tak for alle jeres søde kommentarer, beskeder og store støtte. Synes dog det er vildt og underligt, at min seksualitet skulle ende på forsiden af både Se&Hør, BT og EkstraBladet. Hvorfor er det mon stadig så interessant, at nogle er gay? 🤔❤️ Nu har vi hørt og snakket nok om min seksualitet. Tak igen alle I dejlige mennesker. Ses derude ❤️”

Keywords: morten münster instagram