Mille gori instagram

Mille Gori (@millegori) • Instagram photos and videos

Mille Gori. Forfatter, Tv vært & Danser ambassadør for @sosbornebyerne ambassadør for @wwfdk. Management : Microphone Entertainment Hjemmeside ⬇️.

Mille Gori (@millegori) • Instagram photos and videos

Mille Gori. Forfatter, Tv vært & Danser ambassadør for @sosbornebyerne

55.4k Followers, 733 Following, 1,181 Posts – See Instagram photos and videos from Mille Gori (@millegori)

Mille Gori on Instagram: “Lige om lidt skal jeg dele en af de …

Mille Gori on Instagram: “Lige om lidt skal jeg dele en af de vildeste oplevelser i mit liv med jer, for det var, hvad korpset var, en oplevelse for livet. Og det føles både rart endelig at kunne dele oplevelsen og på en og samme tid dybt skræmmende. Men mens jeg venter på at kalenderen skriver den 29 og programmet får premiere, er jeg stukket af, for at ligge sidste hånd på min næste børneroman, den skal nemlig afleveres! For jeg har besluttet mig for at sige ja til endnu et eventyr, det fløj forbi og jeg greb det ❤️ Men et eventyr af gangen, først skal jeg lige skrive et kapitel færdig om en sommerfugle, der blev født med meget små vinger og en alt for stor en krop så den ikke kunne flyve… men mon ikke den lære det 😉”

21. aug. 2022 — 3826 Likes, 30 Comments – Mille Gori (@millegori) on Instagram: “Lige om lidt skal jeg dele en af de vildeste oplevelser i mit liv med jer, …

3,826 Likes, 30 Comments – Mille Gori (@millegori) on Instagram: “Lige om lidt skal jeg dele en af de vildeste oplevelser i mit liv med jer, for det var, hvad korpset var, en oplevelse for livet. Og det føles både rart endelig at kunne dele oplevelsen og på en og samme tid dybt skræmmende. Men mens jeg venter på at kalenderen skriver den 29 og programmet får premiere, er jeg stukket af, for at ligge sidste hånd på min næste børneroman, den skal nemlig afleveres! For jeg har besluttet mig for at sige ja til endnu et eventyr, det fløj forbi og jeg greb det ❤️ Men et eventyr af gangen, først skal jeg lige skrive et kapitel færdig om en sommerfugle, der blev født med meget små vinger og en alt for stor en krop så den ikke kunne flyve… men mon ikke den lære det 😉”

Mille Gori on Instagram: “Det er umuligt – svarede jeg, da jeg…”

Mille Gori on Instagram: “Det er umuligt – sagde tvivlen Det er farligt – sagde frygten Det er unødvendig – sagde fornuften….. Jeg gør det – svarede jeg, da jeg sidste år i september blev spurgt om jeg ville være med i sæson 5 af korpset. Og inden jeg vidste af det, stod jeg i uniform, som aspirant nr.11, side om side med elleve andre aspiranter, en efterårs morgen i oktober, midt på Bornholm. I morgen får jeg lov til, i et lille glimt at genopleve den morgen, når første afsnit og dermed også første døgn bliver sendt på tv. 24 timer kogt ned til 45 min, og jeg håber i vil med på rejsen. @tv2danmark @tv2playdk kl.20.00 #korpset5 #badassbusiness”

1932 Likes, 29 Comments – Mille Gori (@millegori) on Instagram: “Det er umuligt – sagde tvivlen Det er farligt – sagde frygten Det er unødvendig – sagde…”

1,934 Likes, 29 Comments – Mille Gori (@millegori) on Instagram: “Det er umuligt – sagde tvivlen Det er farligt – sagde frygten Det er unødvendig – sagde fornuften….. Jeg gør det – svarede jeg, da jeg sidste år i september blev spurgt om jeg ville være med i sæson 5 af korpset. Og inden jeg vidste af det, stod jeg i uniform, som aspirant nr.11, side om side med elleve andre aspiranter, en efterårs morgen i oktober, midt på Bornholm. I morgen får jeg lov til, i et lille glimt at genopleve den morgen, når første afsnit og dermed også første døgn bliver sendt på tv. 24 timer kogt ned til 45 min, og jeg håber i vil med på rejsen. @tv2danmark @tv2playdk kl.20.00 #korpset5 #badassbusiness”

Mille Gori on Instagram: “4 måneder kogt ned til 15 min er …

Mille Gori på Instagram: “4 måneder kogt ned til 15 min er svært, men her får i en lille bid af Cirkus Summarum 2019 behind the scenes ❤️”

603 Likes, 14 Comments – Mille Gori (@millegori) on Instagram: “4 måneder kogt ned til 15 min er svært, men her får i en lille bid af Cirkus Summarum 2019 …

603 Likes, 14 Comments – Mille Gori (@millegori) on Instagram: “4 måneder kogt ned til 15 min er svært, men her får i en lille bid af Cirkus Summarum 2019 behind the scenes ❤️”

millegori – Instagram

Mille Gori on Instagram: “Kære Mille 5 år, Jeg kunne fortælle dig mange ting, der nok ville have gjort dit liv en smule nemmere, jeg kunne have forberedt dig på de værste bump på vejen, og sparret dig for de knuste hjerter, de værste hudafskrabninger og arret i øjenbrynet. Men det havde nok alligevel ikke gjort den store forskel, for du havde ikke lyttet, både fordi du talte konstant og fordi du var præcis ligeså stædig og egenrådig som hende du er idag, og tak for det.. og for arret❤️”

16. maj 2022 — 1900 Likes, 11 Comments – Mille Gori (@millegori) on Instagram: “Kære Mille 5 år, Jeg kunne fortælle dig mange ting, der nok ville have …

1,902 Likes, 11 Comments – Mille Gori (@millegori) on Instagram: “Kære Mille 5 år, Jeg kunne fortælle dig mange ting, der nok ville have gjort dit liv en smule nemmere, jeg kunne have forberedt dig på de værste bump på vejen, og sparret dig for de knuste hjerter, de værste hudafskrabninger og arret i øjenbrynet. Men det havde nok alligevel ikke gjort den store forskel, for du havde ikke lyttet, både fordi du talte konstant og fordi du var præcis ligeså stædig og egenrådig som hende du er idag, og tak for det.. og for arret❤️”

Mille Gori on Instagram: “Vejret var ligesom mig igår en smule …

Mille Gori on Instagram: “Vejret var ligesom mig igår en smule forvirret, men solen fandt sin vej frem og selvom tankerne i mit hovede lige for tiden flyver rundt, løber mit smil ingen steder og min smile rynke bliver heldigvis kun tydligere og tydligere med alderen 😉Tak for alle lykønskningerne de varmede mere end solen ❤️🙏🏼”

2761 Likes, 30 Comments – Mille Gori (@millegori) on Instagram: “Vejret var ligesom mig igår en smule forvirret, men solen fandt sin vej frem og selvom …

2,762 Likes, 30 Comments – Mille Gori (@millegori) on Instagram: “Vejret var ligesom mig igår en smule forvirret, men solen fandt sin vej frem og selvom tankerne i mit hovede lige for tiden flyver rundt, løber mit smil ingen steder og min smile rynke bliver heldigvis kun tydligere og tydligere med alderen 😉Tak for alle lykønskningerne de varmede mere end solen ❤️🙏🏼”

millegori – Instagram

Mille Gori on Instagram: “Nogen kalder det arbejde, jeg kalder det en af grunden til jeg smiler når jeg går ud af døren ❤️”

10. jun. 2022 — millegori. Verified. Nogen kalder det arbejde, jeg kalder det en af grunden til jeg smiler når jeg går ud af døren ❤️.

4,113 Likes, 53 Comments – Mille Gori (@millegori) on Instagram: “Nogen kalder det arbejde, jeg kalder det en af grunden til jeg smiler når jeg går ud af døren ❤️”

Kære julemand, Jeg ønsker mig verden tilbage ❤️ – Instagram

Mille Gori på Instagram: “Kære julemand, Jeg ønsker mig verden tilbage ❤️”

millegori. Verified. Lige om lidt er sæson 4 af Motor Mille og børnebanden klar til at rulle over skærmen! Det betyder ny titelsang, her er.

3,575 Likes, 34 Comments – Mille Gori (@millegori) on Instagram: “Kære julemand, Jeg ønsker mig verden tilbage ❤️”

Keywords: mille gori instagram