Fragmenterede krydsord

FRAGMENTERET – Krydsord – Løsninger – KrydsordExperten.dk

Vi fandt 6 løsningsforslag for ordet FRAGMENTERET som du kan bruge til at løse din krydsord. Løsningen vil ofte været et synonym til FRAGMENTERET.

Synonym for Fragmenteret – Synonymbog.com

Synonym for Fragmenteret

fragmenteret anvendes sjældent i krydsord. Det er uklart, om Fragmenteret er inkluderet i Den Danske Ordbog.

Beskrivelse og synonymer for ordet Fragmenteret

FRAGMENTERET – Krydsord

Bedste svar ; Fragmenteret · Beskadiget. 10 ; Fragmenteret · Defekt. 6 ; Fragmenteret · I Stykker. 9 ; Fragmenteret · Itu. 3.

Svar ✅ for FRAGMENTERET i krydsord. Find de bedste svar ⭐ for at kunne afslutte ethvert type gådespil

“fragmentering” engelsk oversættelse – FRAGMENTED – Bab.la

Synonymer for FRAGMENTERET

Liste over synonymer til det ord FRAGMENTERET og 19 lignende ord, med samme længde der er nyttige til at kunne løse ordlege, krydsord og lignende gådespil.

Liste over synonymer til det ord FRAGMENTERET og 29 lignende ord, med samme længde der er nyttige til at kunne løse ordlege, krydsord og lignende gådespil.

Endnu en mor med traumatisk fødsel på Rigshospitalet

Hvad er oversættelsen af “fragmented” i dansk? ; {adjektiv} · fragmenteret {adj.} ; {substantiv} · fragmentering {en} ; {en} · fragmentation {substantiv}.

KAPUT – Krydsord, Kryds og tværs Løsninger

… fragmentere; fragmenteret · fragmentering · fragmenteringsaffald · fragt · fragtbrev · fragte · fragtmand · fragtskib · fragttransport · frakendelse.

Michael Palmer: Fornuftens landsby – Antipyrine

14. feb. 2021 — Herfra bliver alt sløret, fragmenteret og uvirkeligt. Det bliver til det mareridt, som er blevet ved med at vende tilbage til mig som en film, …

KAPUT – Krydsord, Kryds og tværs Løsninger

kender du svaret ? svar: sende. relaterede krydsord. Itu. Fragmenteret …

Alle synonymer og løsninger til kaput – Krydsordsløsninger

Michael Palmer: Fornuftens landsby– Antipyrine

Den er filosofisk, surrealistisk, abstrakt og fragmenteret. … Nye sætninger og Krydsord i forbindelse med poesifestivalen In the Making (Basilisk og …

Michael Palmers poesi modsætter sig en enkel karakteristik. Den er filosofisk, surrealistisk, abstrakt og fragmenteret. Samtidig er den sensuel, musisk og overrumplende. Palmers udgangspunkt er det grundlag han deler med language-poesien, en amerikansk avantgarde-retning, der voksede frem i 1970erne. For Language-digte

Keywords: fragmenterede krydsord