Bt pristjek 2021

ny pris – Coop 365

18. jun. 2022 — … B.T. besøgte, er priserne faldet i forhold til, da B.T. gennemførte et pristjek af selvsamme varer i august 2021. Og i de to kæder, …

‘Meget overraskende’ udvikling: Her er en kurv med varer … – BT

‘Meget overraskende’ udvikling: Her er en kurv med varer faldet i pris | BT Forbrug – www.bt.dk

21. jan. 2023 — Priserne er for 17 varer, som B.T. har indhentet priser på i april 2021, juli 2022 og januar 2023.

I en tid med historisk inflation og priser, der stort set stiger dag for dag nede i supermarkedet, vil de fleste nok have svært ved at tro på sætningen: ‘priserne for en kurv med varer er faldet’.

Da B.T. gennemførte pristjek i april 2021, kostede… | Facebook

Prisraket: I denne kæde er B.T.s kurv med dagligvarer steget mest | BT Forbrug – www.bt.dk

24. apr. 2021 — Den billigste kurv med de 30 dagligvarer findes i Netto, som dermed vinder B.T.s store pristjek af dagligvarer med en kurv til 305,1 kroner.

Det er næppe gået nogens næse forbi, at priserne for fødevarer er kanoneret i vejret de seneste mange måneder, men alligevel afslører B.T.s pristjek af 17 dagligvarer over to år en helt vild udvikling.

Pristjek: I dette supermarked på nettet er mærkevarerne billigst

‘Ekstremt skarp’ priskrig raser: Her er Danmarks billigste supermarked | BT Forbrug – www.bt.dk

9. jul. 2022 — Da B.T. i februar gennemførte et pristjek af landets supermarkedskæder, var der to procents forskel fra den billigste til den dyreste …

Der var lagt op til et ordentlig brag af en priskonkurrence, da B.T. onsdag 14. april besøgte 12 af landets førende supermarkedskæder.

Prisvinder – Lidl

Voksende prisforskel: Denne discountkæde er billigst lige nu | BT Forbrug – www.bt.dk

Da B.T. gennemførte pristjek i april 2021, kostede pakken 29,95 kroner. I februar 2022 kostede den … BT.DK. Efter prisstigninger: Danskerne dropper kødet.

Så blev det lørdag, og to dage, hvor danskerne strømmer ud i supermarkederne for at handle til weekendhygge og til mad den kommende uge, står for døren.

Føtex.dk vinder pristjek på 25 mærkevarer – DetailWatch

Mandag den 22 august 2022 kl. 11:54 – Kilde: BT. Der er forholdsvist langt fra top til bund i et nyt pristjek af de store supermarkeder på nettet.

Se ALDI’s testvindende produkter – Psst… Der er MANGE!

Pristjek: I dette supermarked på nettet er mærkevarerne billigst : Nyheder om retail og detailhandel – Udvikling og tendenser om butik og detail

*Kilde: B.T. Kundeundersøgelse, 18. juni 2021: ”Her er Danmarks bedste supermarkeds-bagere: Billig kæde slår dyre konkurrenter.

Prisvinder

22. aug. 2022 — … der også viser sig at være steget mindst i pris siden maj 2021. … var 10. august genstand for et pristjek fra B.T. af 25 mærkevarer …

Prisvinder

Føtex.dk vinder pristjek på 25 mærkevarer — DetailWatch

ALDI vinder B.T.s pristjek 2 gange i 2022 … Den første gang i juli, hvor almindelige dagligvarer blev pristjekket, … BT Testvinder-logo.

Ud af landets fem største dagligvarekæder på nettet kunne Føtex.dk levere den billigste pris på 25 mærkevarer, som B.T. klikkede i kurven 10. august.

Testvindere | Se ALDI’s testvindende produkter – Psst… Der er MANGE!

I ALDI er vi stolte over vores testvindende produkter. Gang på gang har vi de laveste priser, og samtidig er kvaliteten i top. Prøv selv en af vores testvindere

Keywords: bt pristjek 2021